Missie

Bij AiVIATOR streven we ernaar om bedrijven van alle groottes te helpen navigeren in de wereld van digitale transformatie.

 

We combineren onze diepgaande kennis van IT en procesautomatisering met de nieuwste Ai-technologieën om op maat gemaakte oplossingen te bieden die bedrijven helpen efficiënter en effectiever te werken.

 

Onze missie is om onze klanten de tools en training te bieden die ze nodig hebben om te innoveren, te groeien en te concurreren in het digitale tijdperk.

Over Ons

Bij AiVIATOR zijn we trots op onze rijke achtergrond in de IT-sector. Ons bedrijf is opgericht door twee ervaren professionals, die hun uitgebreide kennis en ervaring in de IT en procesautomatisering hebben samengebracht om bedrijven te helpen innoveren en groeien.

 

Onze oprichters hebben een diepgaand begrip van de uitdagingen en kansen die technologie biedt. Ze hebben hun carrière gewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die bedrijfsprocessen automatiseren en optimaliseren, waardoor bedrijven efficiënter en productiever kunnen werken. 

 

Bij AiVIATOR zijn we overtuigd van de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie om bedrijven te helpen groeien en innoveren. Met een diepgaande kennis van IT en voortdurende betrokkenheid bij de nieuwste technologische ontwikkelingen, bieden we op maat gemaakte Ai-oplossingen en uitgebreide trainingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf.

 

We zijn meer dan alleen een technologiebedrijf, we zijn uw copiloot op de reis naar succes!

"Practice What You Preach"

Bij AiVIATOR geloven we sterk in het benutten van de technologieën die we aanbevelen. We ‘doen wat we zeggen‘ door actief gebruik te maken van Ai-tools in alle facetten van ons werk en onze diensten.


ChatGPT:

Onze bedrijfsnaam en slogan zijn zorgvuldig gekozen met behulp van ChatGPT. We optimaliseren en verrijken onze teksten continu door deze slimme Ai-tool te gebruiken. Ook de inhoud van onze cursussen wordt mede door GPT geschreven, waardoor we altijd up-to-date en relevant blijven.


Midjourney:

Ons onderscheidende logo en ons artwork zijn tot stand gekomen in samenwerking met Midjourney. Deze tools stellen ons in staat om onze ideeën razendsnel van tekst  naar beeld om te zetten. No Point Studio heeft het geprofessionaliseerd.


Website:

Onze website is gebouwd met de Ai-software van 10web, wat ons een dynamische en gebruiksvriendelijke websitebuilder geeft. 

Door zelf de kracht van Ai te benutten, zorgen we ervoor dat onze diensten niet alleen innovatief maar ook authentiek zijn. We zijn enthousiast over Ai, en dat is zichtbaar in alles wat we doen!

Wat zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten over onze trainingen…

5/5
Wauw de kracht van AI uitgelegd in een leerzame en praktische training! Deze training gaf mij praktische tips hoe ik ChatGPT in mijn dagelijkse werk maar ook privé kan gebruiken en leerde mij hoe ik het beste prompts kan formuleren en wat voor variatie daar ook nog in zit
M.
5/5
Een ontzettend interessante, leerzame en duidelijke cursus! Ook heel gaaf dat de inhoud van de training compleet door Ai is gegenereerd.
JONAS
5/5
De ChatGPT-cursus was enorm leerzaam voor een AI beginner zoals ik. Het heeft mijn inzicht vergroot en nieuwe perspectieven geopend voor het gebruik ervan. Het helpt me nu al bij het effectiever communiceren met buitenlandse klanten en hun behoeften. Als grafisch ontwerper is ChatGPT ook een waardevolle tool voor o.a. promotiedoeleinden. Ik raad deze cursus absoluut aan!
PERCY
NoPoint Ontwerp & DTP
5/5
FANTASTISCH! Ik ben een zelfstandige ondernemer in Mexico en deze cursus heeft mij zoveel deuren geopend! Duidelijk, snel, super informerend en ik kan het in mijn eigen taal doen! Bedankt voor het ontwikkelen van deze cursus over Chat GPT. Ik kan niet wachten totdat de vervolgcursus gereed is!
KAREN BLOEMHOFF

Gratis Ai nieuws en tips ontvangen?

Meld je aan en krijg periodiek de laatste updates en inzichten rechtstreeks in je inbox!