Onze Diensten

Bij AiVIATOR ontwikkelen we uitgebreide online Ai-trainingen, met een focus op diverse toepassingen zoals ChatGPT en Midjourney5. Gedreven door een diepgaande passie voor kunstmatige intelligentie, streven we ernaar organisaties van alle groottes te helpen innoveren.


Ook bieden wij consultancy en op maat gemaakte trainingen voor zowel beginners als gevorderden om aan de unieke behoeften van elke organisatie te voldoen.

Wat zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten over onze trainingen…

5/5
Wauw de kracht van AI uitgelegd in een leerzame en praktische training! Deze training gaf mij praktische tips hoe ik ChatGPT in mijn dagelijkse werk maar ook privé kan gebruiken en leerde mij hoe ik het beste prompts kan formuleren en wat voor variatie daar ook nog in zit
M.
5/5
Een ontzettend interessante, leerzame en duidelijke cursus! Ook heel gaaf dat de inhoud van de training compleet door Ai is gegenereerd.
JONAS
5/5
De ChatGPT-cursus was enorm leerzaam voor een AI beginner zoals ik. Het heeft mijn inzicht vergroot en nieuwe perspectieven geopend voor het gebruik ervan. Het helpt me nu al bij het effectiever communiceren met buitenlandse klanten en hun behoeften. Als grafisch ontwerper is ChatGPT ook een waardevolle tool voor o.a. promotiedoeleinden. Ik raad deze cursus absoluut aan!
PERCY
NoPoint Ontwerp & DTP
5/5
FANTASTISCH! Ik ben een zelfstandige ondernemer in Mexico en deze cursus heeft mij zoveel deuren geopend! Duidelijk, snel, super informerend en ik kan het in mijn eigen taal doen! Bedankt voor het ontwikkelen van deze cursus over Chat GPT. Ik kan niet wachten totdat de vervolgcursus gereed is!
KAREN BLOEMHOFF

Gratis Ai nieuws en tips ontvangen?

Meld je aan en krijg periodiek de laatste updates en inzichten rechtstreeks in je inbox!